Het dienstenaanbod van de Griffel

De Griffel wordt vaak ingezet in piekperioden (bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie van uw secretaresse). Hiervoor komt de Griffel meestal bij u op kantoor. Daarnaast legt de Griffel zich toe op werk waarvoor speciale kennis en/of apparatuur nodig is (bijvoorbeeld het opmaken van een brochure). Dit werk wordt meestal op het goed geoutilleerde kantoor van de Griffel uitgevoerd.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de eigenschappen die onze klanten het meest in de Griffel waarderen. Die betrouwbaarheid uit zich o.a. in het stipt nakomen van afspraken en in het zeer zorgvuldig omgaan met uw gegevens. De flexibiliteit van de Griffel blijkt vooral uit haar inzetbaarheid. Een uur, een dag, of een week; overdag, ’s avonds, of in het weekeinde: het kan allemaal. De Griffel biedt u ondersteuning op het moment dat ú dat wenst.

Het is lastig om exact af te bakenen wat de Griffel voor u kan doen. Hieronder volgt slechts een greep uit het dienstenaanbod van de Griffel.

Organisatorische ondersteuning

De Griffel heeft ruime ervaring als secretaresse en managementassistente in diverse branches. Zoekt u een tijdelijke aanvulling of vervanging van uw secretariaat, en leveren uitzendbureaus niet de door u gewenste kwaliteit, dan is de Griffel de perfecte keuze.

De Griffel kan ook de volledige organisatie van bepaalde activiteiten op zich nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de organisatie van een symposium, de productie van een brochure, of zelfs het voeren van een secretariaat.

Bij bijvoorbeeld de organisatie van een symposium of een vergadering kan de Griffel u veel werk uit handen nemen. Het maken van afspraken, het regelen van locatie en lunch, het versturen van stukken: u heeft er geen omkijken meer naar. Ook het notuleren van de vergadering, of het ontvangen van de deelnemers kan de Griffel voor u verzorgen.

Tekstverwerking

Vele diensten van de Griffel hebben te maken met tekstverwerking, of beter gezegd met het verwerken van teksten. Dit kan zijn het traditionele tikken van rapporten, of het uitwerken van dictafoonbanden. Maar ook de opmaak van teksten valt daaronder: van eenvoudige brieven tot aan volledige brochures met foto’s, logo’s en een speciale lay-out. Verder kunt u door de Griffel uw aangeleverde teksten laten corrigeren en/of ordenen.

Teksten kunnen op verschillende manieren bij de Griffel worden aangeleverd. Zie hiervoor de beschrijving van onze uitgebreide faciliteiten. Tot slot mag niet onvermeld blijven de mogelijkheid uw vergaderingen te laten notuleren door de Griffel. Ook op die manier kan tekst bij de Griffel ‘aangeleverd’ worden.

Veel teksten worden tegenwoordig geïllustreerd met afbeeldingen. De Griffel kan niet alleen een afbeelding tussen uw tekst plaatsen, maar kan de afbeelding indien nodig ook zelf scannen en bewerken. Op die manier wordt uw oude gekreukelde familiefoto weer als nieuw, of kan een perfecte digitale versie gemaakt worden van uw logo.

Ook de uitvoer van de tekst kan door de Griffel verzorgd worden. Daarvoor zijn weer verschillende opties. Zo kan bijvoorbeeld een rapport netjes worden ingebonden, of kan er voor een presentatie een set sheets met bijbehorende hand-outs gemaakt worden. Ook uitvoer in de vorm van een PDF- of PostScript-bestand voor een drukker is mogelijk.

Een netwerk van specialisten

Uiteraard zijn er ook activiteiten die de Griffel niet zelf uitvoert, veelal omdat er specialisten zijn die dat beter en goedkoper kunnen. De Griffel kent echter veel van dergelijke specialisten zoals tekstschrijvers, drukkers, ontwerpers en reclamebureaus. Coproducties met deze specialisten zijn mogelijk, waarbij de Griffel als coördinator en intermediair kan optreden. U heeft zo slechts één aanspreekpunt en u bespaart veel tijd. Een concreet voorbeeld: u wilt dat er een informatiebrochure over uw bedrijf verschijnt. De Griffel zoekt dan een tekstschrijver, verzorgt zelf de lay-out en begeleidt verder het hele drukproces.