Hét bureau voor secretariële dienstverlening

Iedereen kent ze. Werkzaamheden die veel tijd opslokken. Die u voortdurend afhouden van waar u – of uw secretaresse – eigenlijk mee bezig zou moeten zijn. U moet de notulen van de vergadering nog uittypen, terwijl u al naar de volgende bespreking moet. U wilt telefonisch afspraken maken, maar het kost u een halve dag om drie mensen te pakken te krijgen. De drukke werkzaamheden van alledag verdragen zich vaak niet met dit soort klussen. Heeft u wel eens uitgerekend hoeveel tijdwinst het u of uw organisatie zou opleveren als u dit werk zou uitbesteden?

Zorgvuldigheid is wel het minste wat u kunt verwachten als u administratief werk uitbesteedt. Correctie van het uitbestede werk moet niet nodig zijn. Ook geheimhouding van vertrouwelijke gegevens is voor de Griffel een kwestie van zorgvuldigheid. Evenals stiptheid in het nakomen van afspraken. Voor de Griffel is een goed persoonlijk contact met u, de opdrachtgever, zeker zo belangrijk.

De Griffel is een bureau voor secretariële dienstverlening. Maar wat het bureau u eigenlijk biedt is uw efficiency. Die staat centraal. Het gaat erom dat u prettiger en vlotter werkt.

Goed en prettig werken is vaak een kwestie van organisatie. Zelf doen wat u zelf moet doen, uitbesteden wat u aan een ander kunt overlaten. Dat geldt niet alleen voor werk dat u te veel tijd kost. Het geldt ook voor incidentele klussen die wel moeten gebeuren, maar waar eigenlijk nooit iemand aan toekomt. Denkt u maar eens aan dat archief dat u al zo lang eens goed wilt inrichten of bijwerken. Of aan die literatuurlijst die u al geruime tijd up-to-date wilt maken.

Maar u wilt ook flexibiliteit, dat ene uurtje extra als dat nodig is, iemand die snel inspeelt op een plotseling probleem. Ook dat is mogelijk. U kunt de Griffel desgewenst per uur inschakelen, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het inrichten van een werkplek.